Tuinfoto
Tuinfoto (Foto: Yvonne Duitshof)

Open tuin in een gort droge zomer

Breedenbroek - De sproeiers, buizen en waterslangen zijn de laatste maand het dagelijkse beeld in onze tuin. Overal kun je niet komen, in het natuurtuin gedeelte hebben we enkel bij de bomen wat water gebracht, de bloemen wei is vaak om deze tijd al over haar hoogtepunt. Men ziet dus ook duidelijk het verschil met de kleurrijke tuin rondom het huis.

Wat zijn we blij met onze water bron, zodat we onze bomen, heesters en planten levend kunnen houden.

Door de intensieve arbeid met watergeven, van voor naar achter, van links naar rechts, is een bezoek meer dan de moeite waard op deze harmonieuze plek.

Houdt u van bloemen en planten, verschillende vaste planten en prairie borders staan erbij in prachtige kleurcombinatie. De vorig jaar opnieuw aangeplante siergrassenborders staan in volle bloei.

De Lagestroemia bomen staan in volle bloei, roze en wit. Door de tuin heen ziet u de juiste hoeveelheid kunst, een waar genoegen om dit te zien.

Het is heerlijk rond te dwalen of plaats te nemen op een van de vele zitplekken in deze veelzijdige tuin ’t Meihuus van Yvonne en Wim Duitshof-Knufing. Op het 1,5 ha groot grondstuk wordt u geïnspireerd, een ieder vindt wel iets dat hem of haar aanspreekt.

Kortom de diversiteit is zeer groot. Dit jaar is de tuin nog te bezoeken aanstaande zondag 12 augustus en 23 september van 11 tot 17 uur. Koffie/thee met lekkers is verkrijgbaar.

De entreeprijs bedraagt € 3,00 p/p.

Vanaf 10 personen kunt u met afspraak de tuin ook op andere tijden bezoeken.

Landschapstuin ’t Meihuus Terborgseweg 19, in Breedenbroek

www.meihuus.nl

Meer berichten