Repair team in actie. Foto: PR
Repair team in actie. Foto: PR

Repair Café Dinxperlo

Algemeen

DINXPERLO - In het Kulturhus aan de Terborgseweg, midden in het dorpscentrum, houdt Figulus Welzijn op donderdag 2 mei weer het Repair Café.

Men kan daar terecht voor de reparatie van allerlei defecte (elektrische) huishoudelijke apparaten, boeken, kleine houten voorwerpen, verlichting, kleding verstelwerk, computers, et cetera. Weggooien is zonde, reparatie lukt bij ruim meer dan de helft van de apparaten. De afvalstromen worden daardoor minder en het scheelt in de portemonnee.
Op de eerste donderdag van de maand staat een aantal deskundige reparateurs klaar. Er wordt gekeken of het apparaat te repareren is; zo niet, dan krijgt de bezoeker van hen advies over hoe nu verder te gaan.
Het Repair Café is een landelijk initiatief en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Wie zelf graag repareert en deskundig is op een vakgebied, gastheer of gastvrouw wil zijn, kleding kan verstellen, is welkom om het Dinxperlose team te versterken. Wees welkom in het Kulturhus van 14.00 tot 16.00 uur.
Kijk op: www.repaircafe.org en klik door naar RC Dinxperlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant