Groepsfoto Starmen
Groepsfoto Starmen (Foto: pr)

David Bowie Tributeband in Openluchttheater Engbergen

Van Ziggy Stardust tot Rebel Rebel en van Let’s Dance tot I’m Afraid Of Americans.De muziek van David Bowie moet je live horen en dat is aan StarMen wel toevertrouwd.

StarMen bestaat uit een groep muzikanten, die naast hun eigen muzikale activiteiten hun bewondering voor de muzikale genius Bowie gemeen hebben. Vanaf het moment dat David Bowie zelf al jaren niet meer met zijn oeuvre naar buiten trad besloten zij om met de hoogtepunten uit 40 jaar Bowie het podium op te gaan.
Al decennia lang actief in bands als AA & the Doctors, Social Security, La Danza Moderna, Crocodile Smile, de Jazzpolitie en de Happy Tunes kun je stellen dat het met de interpretatie en uitvoering van Bowie’s repertoire wel goed zit.
Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Jean Genie, Rebel Rebel, Fame, Golden Years, China Girl, Heroes, Let’s Dance, Absolute Beginners, The Man Who Sold The World,Starmen rockt, funkt en dampt zijn weg door 40 jaar pophistorie en laat je horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft.

Put on your red shoes and dance the blues !

StarMen is:
Roel Schiethart: lead vocals
Klaas Post: guitar, vocals
Henk de Graaf: bass
Kid van Hees: drums, vocals
Bart Smits: keys, vocals

Datum voorstelling
Zaterdag 8 september

Kaartjes kopen:
Online tickets: https://goo.gl/bq1qFn
de voorverkoop sluit om 15.00 uur op de dag van de voorstelling

Of bij deze andere voorverkoop adressen:
Lukassen Diervoeders, Hutteweg 2-4, Ulft
Blumer Electro, Grotestraat 47, 7081 CB Gendringen
De voorverkoopadressen rekenen € 1,00 administratiekosten

Meer berichten