De Zonnebloem en de oecumenische werkgroep houden zondagmorgen 9 september in de Dorpskerk te Dinxperlo een viering in het kader van Ziekenzondag.
De Zonnebloem en de oecumenische werkgroep houden zondagmorgen 9 september in de Dorpskerk te Dinxperlo een viering in het kader van Ziekenzondag. (Foto: pr)

Viering Ziekenzondag

Dinxperlo - Op initiatief van De Zonnebloem en de oecumenische werkgroep wordt zondagmorgen in de Dorpskerk een viering gehouden in het kader van Ziekenzondag.

Ieder mens krijgt vroeg of laat te maken met ziekte. Vooral als het jezelf betreft of je partner of je kinderen of goede vrienden en kennissen kan dat een enorme impact op je eigen leven hebben. Je bent begaan met jezelf en vooral met het lot van een ander.
Wat kan ik daar aan doen? Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Voor iedere persoon of situatie zal dat verschillend zijn. Om hier eens goed en in alle rust over na te denken wordt er op zondag 9 september om 9.30 uur. in de Dorpskerk een oecumenische viering gehouden in samenwerking met de Zonnebloem en met diaken Cor Peters als voorganger. ''We vragen in deze dienst God om kracht en dat zijn licht onze geest zal verlichten. We hopen dat deze viering u mede een antwoord zal geven op uw vragen. Iedereen is welkom.'' Voor vervoer naar de kerk kunt u contact opnemen met Henk Wisman, 0315-653458.

Meer berichten