Foto: PR

Harppiness belevingsconcert op IKC de Bosmark

Een donkere ruimte met prachtig sfeerlicht, kussens in een kring, een kist vol belevenissen, een gong en betoverende harpmuziek. Schoenen uit en kom in een andere wereld. De wereld van de Harppiness Belevingsconcerten. De wonderlijke en rustgevende klanken van de harp en de kist vol verrassingen creëren tijdens het concert een droomwereld waarin van alles te beleven valt.

Judith Baakman en Janneke Thissen hebben samen de Harppiness Belevingsconcerten ontwikkeld. Horen, voelen, kijken en ruiken worden geprikkeld. Het licht verandert bij elk stuk van kleur waardoor er steeds een nieuwe sfeer ontstaat. Tijdens het concert bespeelt Judith van Harpstudio Harppiness uit Terborg op de harp. Deze keer zal Mirjam Monninkhoff, Bolle Buiken & Babycoach bij Kinderopvang Zonnekinderen voor de belevingen zorgen. Hiervoor tovert zijn allerlei verrassingen uit een rieten kist die ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven zitten.

De Harppiness Belevingsconcerten zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s en peuters tussen de 0 en 4 jaar. Met papa, mama, opa of oma een klein uurtje helemaal wegdromen. Samen plezier hebben en gerichte persoonlijke aandacht staan bij de Harppiness Belevingsconcerten voorop, daarom is er een maximaal aantal van 15 kindjes per concert. Nieuwsgierig geworden, krijg alvast een indruk van de concerten en kijk voor foto’s en filmpjes op de facebookpagina van Harppiness Belevingsconcerten. Op de website van Harpstudio Harppiness (www.harppiness.nl) is ook informatie over de belevingsconcerten en harpiste Judith Baakman te vinden.

Voor aanmeldingen voor dit belevingsconcert kunt u een mail sturen naar m.monninkhoff@zonnekinderen.nl. Graag even de hoeveelheid personen en de leeftijd van je kindje vermelden. Bij vragen kunt u ook bij haar terecht.

Datum: Maandag 1 oktober
Tijd: 9.15 uur aanwezig
Adres: IKC De Bosmark, Europastraat 10 7091 XC Dinxperlo (ingang Europastraat)

Meer berichten