50Plusbeurs in Aalten

Op donderdag 4 oktober organiseren de gezamenlijke ouderenbonden van Aalten en Dinxperlo in samenwerking met Dinxpers Belang wederom een grote 50+beurs. Zij organiseren dit bij gelegenheid van de Nationale Dag van de Ouderen.

Onder het motto “Koop in de vreemde niet wat uw eigen omgeving u biedt” nemen ongeveer 50 standhouders deel aan deze beurs.
Middenstanders, stichtingen en verenigingen laten u zien wat ze u te bieden hebben. Zij presenteren goederen, geven demonstraties en adviseren u op hun specifieke terreinen.

De beurs is zeer divers, er is van alles te zien en te beleven. U kunt informatie inwinnen over brandveilig wonen, het maken van portretten, het repaircafé, een reisbureau, het Internetcafé, Beter Horen en Zien, mantelzorg , tuinonderhoud, het doen van bankzaken, veilig deelnemen aan het verkeer, juweliers, klokkenmakers, edelsmeden, maaltijdverzorging, sierbestrating, e-bikes, lingerie, ouderenbonden, woninginrichting, acupunctuur. Dit is slechts een kleine greep uit het grote aanbod.

De beurs wordt gehouden in partycentrum ’t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten en duurt van 13.00 uur tot 17.30 uur. De beurs wordt muzikaal sfeervol opgeluisterd door H.A.N.S. , een artiest uit onze eigen buurtschap de Haart. Het belooft een informatieve en gezellige middag te worden.

De beurs is bestemd voor iedereen en is gratis toegankelijk. (consumpties voor eigen rekening).

Meer berichten