Oost-Gelders Jeugdorkest
Oost-Gelders Jeugdorkest (Foto: Geert Leemkuil)

OGJO pakt uit met 'Mindfuck'

Op zondagmiddag 30 september verzorgt het Oost-Gelders Jeugdorkest (OGJO) onder leiding van Henk-Jan Heijnen een spectaculair concert genaamd 'Mindfuck'. Vergelijkbaar met het gelijknamige tv-programma zal dit concert bol staan van (muzikale) trucs en illusies.

REGIO - Hierbij kan men denken aan: goochelen met muziek, een cyber dirigent, verdwijntrucs en mooie filmmuziek van James Horner en Inception. Bovendien laat aanstormend gitaartalent Mart Hillen horen hoe een rockgitaar verrassend goed in klassieke muziek past. Daarnaast zal de jonge goochelaar Tom Krooshof zijn toverkunsten vertonen.

Tenslotte maken twee dansgroepen 'Not Your Average' en 'The Glitch' van Penta Dance Department onder leiding van de professionele dansdocent Tim Aafjes dit spektakel compleet.

Het Oost Gelders Jeugdorkest is een uniek harmonieorkest op projectbasis dat enthousiaste jonge muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans geeft mooie showconcerten te verzorgen. De muzikanten zijn afkomstig van zo'n 29 verschillende orkesten uit de regio.

Het concert Mindfuck vindt plaats op zondag 30 september om 14:30 uur in Sporthal de Sonders (Avesterweg 1, Beltrum). Kaarten zijn voor 15 euro verkrijgbaar via de website van OGJO: www.ogjo.nl. Voor jeugd t/m 14 jaar 7,50 euro.

Meer berichten