Foto: PR

Open dag bij Merrem Kunststoffen

Op zaterdag 22 september opent Merrem Kunststoffen de deuren van haar nieuwe vestiging aan de Jaegerinkweg 16 in Dinxperlo. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tussen 10.00 uur en 13.00 uur.
Merrem Kunststoffen heeft zich gespecialiseerd in het verspanen van technische kunststoffen.

DINXPERLO - Merrem behoort tot de grootste kunststof verspanende bedrijven van Nederland en heeft een zeer uitgebreid en modern machinepark. Dit machinepark wordt gecompleteerd middels diverse robots, doorvoerautomaten en een geautomatiseerd zaagmagazijn. Tijdens de open dag zal Merrem Kunststoffen diverse machines en robots in werking laten zien.

De broers Joop en John Leonhardt zijn 12 jaar geleden gestart met Merrem Kunststoffen en vestigden zich toen aan de Helmkamp in Dinxperlo. De afgelopen jaren heeft Merrem Kunststoffen een behoorlijke groei doorgemaakt. In eerste instantie werd er een tweede en later een derde hal bij gehuurd. Echter bleek de ruimte opnieuw te klein en logistiek gezien niet meer praktisch. Merrem Kunststoffen heeft er toen voor gekozen om zich als eerste bedrijf te gaan vestigingen op het nieuwe industrieterrein 't Hietveld in Dinxperlo op een mooie locatie pal aan de rondweg.

70 werknemers
In januari heeft Merrem intrek genomen in dit prachtige nieuwe pand. Inmiddels zijn er circa 70 mensen werkzaam voor Merrem Kunststoffen en heeft men nu de beschikking over ruim 5500m2 aan magazijn, productie en kantoorruimte. Hiermee is Merrem Kunststoffen klaar voor een verdere groei in de komende jaren.

Tijdens de open dag kunnen belangstellenden kijken hoe Merrem Kunststoffen op een zeer hoog niveau technische kunststoffen bewerkt en uiterst nauwkeurige producten maakt middels de inzet van CNC machines en robots. De open dag vindt plaats op zaterdag 22 september tussen 10.00 en 13.00 uur. Aangeraden wordt, voor mensen uit de directe omgeving, om zo veel als mogelijk met de fiets te komen. Auto's kunnen geparkeerd worden aan één zijde van de Jaegerinkweg, medewerkers van Merrem zullen hier ter plekke aanwezig zijn om dit te coördineren.

Meer berichten