Meedenkavond Progressieve Partij met BMC

Op dinsdagavond 9 oktober is er een meedenkavond van de Progressieve Partij. Let op: i.v.m. een eerdere bijeenkomst van de fractie beginnen we om 21.00 uur. Plaats: Café Schiller, Prinsenstraat 4 te Aalten.

In elk geval komen leden van de Bredevoortse Morotclub op bezoek. De gemeente wil in het Herstelplan Landelijk gebied nl. ook het oordeel van de Raad van State volgen in het geval van het clubgebouw van de BMC. De BMC wil een eigen clubgebouw aan de Ganzenpoelendijk. Maar omdat dat in Nationaal Landschap ligt en onvoldoende gemotiveerd werd dat het daaraan geen schade zou toebrengen wil het college de bestemming ‘Agrarisch met Waarden’ handhaven.

Als het Herstelplan wordt aangenomen door de raad, kan BMC nog met een nieuw, beter ruimtelijk onderbouwd plan komen. Een wijziging van het bestemmingsplan hoort daar dan bij. Twee dagen na de RTG ontving de raad en het college een uitnodiging om de eerstvolgende maandelijkse clubavond te bezoeken om e.e.a. nog eens informeel te bespreken. We hebben de leden voor deze dinsdag uitgenodigd. Welkom dinsdag 9 oktober a.s. 21.00 uur bij café Schiller.

Meer berichten