Zanger Giuseppe Maggioni komt met zijn Queen Tribute Band The Vipers naar Evenementencentrum De Hofnar.
Zanger Giuseppe Maggioni komt met zijn Queen Tribute Band The Vipers naar Evenementencentrum De Hofnar. (Foto: PR)

Italiaanse Oueen Tribute Band The Vipers naar De Hofnar

The Vipers is een formatie die bekend staat als de beste Oueen Tribute Band uit Italië, laat zaterdag 24 november vanaf 20.00 uur van zich horen in Evenementencentrum De Hofnar in Aalten.

Aalten - Op 24 november is het 27 jaar geleden dat de legendarische zanger Freddie Mercury overleed in London. Het charismatische boegbeeld van de Engelse rockband Queen werd slechts 45 jaar oud. Daarom gaat De Hofnar op 24 november terug in de tijd met 'Remember Freddie: Queen Tribute', een ode aan de zanger en zijn band door de Italiaanse band The Vipers

Met zijn band Queen schreef hij muziekgeschiedenis. De Italiaanse Queen tribute formatie The Vipers brengt daarom een ode aan één van de meest geliefde popsterren allertijden. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy waarbij zijn versie van Queen's 'Don't Stop Me Now' hoge ogen gooide. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury. Grote Queen's fans, zo omschrijven Giuseppe Maggioni (vocals), Giordana Bruno (gitaar), Michele Carminati (basgitaar|) en Roberto Previtali (drums) , de leden van The Vipers zichzelf. Ze weten de legendarische tracks van de Britse Band tot in detail na te bootsen. Om een indruk te krijgen van deze geweldige show thevipersband@hotmail.com

Cynbel
In het voorprogramma speelt Cynbel bestaan de uit Timon Hoitink (drums, zang), Wolter Jetten (bas, achtergrondzang) en Ricardo te Kolste (gitaar, achtergrondzang). Goede liedjes, daar begint het mee, zo bewijst ook het verhaal van Cynbel. De eerste drie singles leverden de band een dikke tour door Nederland met de Popronde, live optreden bij 3FM en Radio 1. In 2017 bouwt de band rustig voort op de ingezette, stijgende lijn.Na een geweldige aftrap in Paradiso speelt de band op diverse poppodia en festivals. 2018 staat voor CYNBEL in het teken van de relaese van de debuut EP "Unspoken tales"en het opnemen van de 2e EP. Be band trapte af met een aftershow in de AFAS Live (voorheen Heineke Music Hall) als support act van Stereophonics. En dan een promotie tour waarin, een hoop nieuwe songs zijn te horen, ook De Hofnar voor komt.

Kaarten a 17,50 in de voorverkoop en 20 euro aan de kassa zijn verkrijgen bij www.streektheaterdepol.nl; Boekhandel Messink en Prinsen (Landstraat 39); Boekhandel Meneer Kees (Landstraat 7) in Aalten of 's avond voor zover voorradig aan de kassa.

streektheaterdepol.nl

Meer berichten