De Glazen Boterham steunt MOvember Foundation.

Aalten - De gehele maand november zal De Glazen Boterham (zes zingende buurmannen) activiteiten organiseren waarvan de opbrengst naar MOvember gaat. Dit is een wereldwijd jaarlijks evenement, in november, om aandacht te schenken aan prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man in het algemeen.
Ter gelegenheid van het 12,5-jarig jubileum van De Glazen Boterham is er afgelopen zomer gewerkt aan een cd. Er zijn een aantal prachtige Ierse traditionals opgenomen door Jan Wilm Tolkamp. De presentatie van de cd zal zondagmiddag 11 november in Oerkroeg Schiller te Aalten. Aanvang 16.00 uur. Ook wordt er een mini-pubkwis worden gehouden. Opgave via een mail aan aaltendeglazenboterham@gmail.com. Maximaal 5 leden per team. Inschrijfgeld 1 euro per deelnemer.
De cd wordt verkocht in een uniek en waardevol pakket dat ook een waardebon van bakkerij Tonnie Knippenborg en het 30 Snorrenboekje bevat. Lid van De Glazen Boterham, Ed Nawijn, heeft vorig jaar elke dag van november een rijmpje of gedicht geschreven over de snor. Daar is een leuk boekje van gemaakt.

Meer berichten