Ouders & Co in de Bibliotheek Dinxperlo met logopedist

Tijdens Ouders & Co op donderdag 15 november in de Bibliotheek Dinxperlo is logopedist Anne-Miek de Jong te gast.

Dinxperlo - Anne-Miek de Jong werkt als (preverbaal) logopedist bij SamenZorgt in Aalten en bij Logopediepraktijk Ulft. Als preverbaal logopedist werkt zij met zeer jonge kinderen van 0-2 jaar met eet- en drinkproblemen en/of slikstoornissen. Wanneer een kind problemen heeft met het drinken uit de borst of fles, het eten van een lepel, drinken uit een beker of het leren kauwen geeft zij, veelal in de thuissituatie, begeleiding aan ouders/verzorgers en het kind.
Daarnaast onderzoekt en behandelt zij als allround logopedist (jonge) kinderen, wanneer problemen zich voordoen op gebied van spraak, taal, stem, stotteren, afwijkende mondgewoonten en (beginnende) communicatie.

Tijdens Ouders & Co in de Bibliotheek Dinxperlo zal zij vertellen over preverbale logopedie, taal- en spraakontwikkeling van kinderen en logopedische problemen die voorkomen bij jonge kinderen. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen. Ouders & Co wordt gehouden in de Bibliotheek, Nieuwstraat 47, van 10.30 tot 11.30 uur, deelname is gratis, iedereen is van harte welkom.


 

Meer berichten