B.V. Ons Huis houdt biljarttoernooi voor senioren

Dinxperlo - Biljartvereniging Ons Huis, die haar wedstrijden speelt in het Sportcafé de Peppel, organiseert begin 2019 voor de zesde keer in successie, een biljarttoernooi voor senioren.

Hieraan kan iedereen meedoen, die de biljartsport een warm hart toedraagt. Om mee te kunnen spelen hoef je geen lid te zijn van een biljartvereniging. Het is een mooie gelegenheid om in een ongedwongen en sportieve sfeer kennis te maken met deze concentratiesport.

Er is niet alleen belangstelling in de gemeente Aalten maar er worden ook deelnemers verwacht uit de gemeente Oude IJsselstreek. De verwachting is dat er ca. 60 deelnemers zullen zijn. Gespeeld wordt om de wisselbeker, die nu in bezit is van de winnaar van 2018, Theo Dieker.

De inschrijfkosten bedragen slechts € 5,-- per persoon. De voorrondes en daaropvolgend de finales worden gehouden elke middag in de periode van 4 januari t/m 8 februari 2019.De aanvang is ’s middag om 13.00 uur. Er wordt rekening gehouden met data waarop de deelnemers zijn verhinderd. Het sportcafé beschikt over 3 biljarttafels.

Er wordt gespeeld volgens het poule-systeem. De speelwijze is volgens het 10-puntensysteem. Een gewonnen wedstrijd levert 10 punten op en de verliezer incasseert het aantal punten dat in verhouding staat met zijn score. Een verliespartij hoeft dus nog niet te betekenen dat je kansen op volgende rondes zijn verkeken. Een aantrekkelijk systeem dus. Meer informatie staat op de website van BV Ons Huis.

Het inschrijfformulier kan o.a. worden opgehaald bij: Sportcafé de Peppel, Europastraat 2, Dinxperlo en kan worden gedownload via de website bvonshuis.nl

De uiterste inschrijfdatum is 12 december 2018.

Meer berichten