L.A. Vation
L.A. Vation (Foto: PR)

L.A. Vation rockt in De Hofnar

Op zaterdag 8 december komt L.A.vation, (The World greatest tributeband van U2), een optreden verzorgen in evenementencentrum De Hofnar in Aalten.

Aalten - Terug van weggeweest: L.A. vation! Dé U2 tributeband brengt een show vol met elementen van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits! Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep. Ze hebben alle 4 oog voor elk U2 detail, wat L.A.vation maakt tot dé beste U2 tribute ter wereld, het wordt alleen beter gedaan door U2 zelf!

Lavation is een geweldige U2 tribute band die door de gehele wereld reisde. Zo traden zij op in Europa (Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland), het Midden-Oosten en Azië (Dubai-VAE, Afghanistan, Koeweit, Libanon), Afrika (Egypte), het Caribisch gebied (Dominicaanse Republiek), Noord- en Centraal-Amerika (Verenigde Staten, Mexico, Honduras, El Salvador), Zuid-Amerika (Colombia).

Voor meer informatie over de voorstelling bij streektheateraalten.nl of u2lavation.com/

In het voorprogramma treedt Offline op. Dit is een veelzijdige,enthousiaste coverband en brengt nummers uit het heden maar ook de muzikale "pareltjes" uit lang vervlogen tijden komen ruimschoots aan bod. Deze muzikale tijd reis brengt je van de echte Motown sfeer naar onder andere Journey, Herman Brood, Stevie wonder, Mothers Finest ,Queen, Tina Turner en Toto naar recenter werk. Zoals Nothing but thiefs,Rondé, Bruno Mars , Adele, Wwaylon, Marco Borsato, Justin Timberlake. en nog veel meer kneiters! Offline bestaat uit: Ester wijkamp & Brenda Vreeman (zang), Marianne Bouwmeester (sax, mondharmonica), Richard Albers (gitaar), Hilbert Somsen (drums), Rudy Schuurman (toetsen) en Jean-Pierre Scheepers (bas).

Kaarten a. € 17,50 in de voorverkoop via streektheaterdepol.nl en €20,00 aan de kassa. Kaarten zijn verder te verkrijgen bij: Boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 in Aalten; Boekhandel Meneer Kees, Landstraat 7 in Aalten of ’s avond aan de kassa van het evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 te Aalten.

Meer berichten