Partycentrum 't Noorden houdt een winterse brasserie met 25 ondernemers en winkeliers. Foto: PR

Winters genieten op kerstbrasserie

AALTEN - Het is op zondag 9 december winters genieten bij Partycentrum 't Noorden. Samen met Jumbo Leussink en vele andere winkeliers en ondernemers is er opnieuw een verrassende brasserie.

Genieten van heerlijke hapjes, prachtige kerstaankleding, de zingende kerstman en zang van Popkoor Friends. Meer dan 25 bedrijven geven inspiratie voor de naderende feestdagen. Er zijn verschillende branches vertegenwoordigd. Ook de Kerstman is van de partij. Buiten op het terras, tussen de kerstbomen van De Bree, kan me bij de vuurkorven genieten van glühwein, warme chocolademelk of heerlijke gerechten van de Jumbo. Voor de kinderen is de trein in de speeltuin omgetoverd tot een kersttrein en elk kind mag gratis mee.

De deelnemende bedrijven zijn: Autobedrijf Jawi Aalten, Cards by Hands, Fotokastje, De Kaplaars, Dagmar Bauhuis reisadviseur, Juwelier van Eerden, Nienke Lensink Oriflame, Nagelstudio Judith, Landwinkel Smits, Pretty Women uit Aalten, AFM Hulpweek, Borduurstudio 1312, De Bree, Henk Jan Graven fotografie, Wikkerink Zuivel B.V, Klumpenhouwer meubelverkoop, Stoer Wonen, Borduurdesign Kim Tolkamp, Maikes Ballonnen, Intenscent, Kapsalon Ebru, Sportpark Zuid, Uniek Ladies Aalten, Jumbo Leussink Aalten, Partycentrum 't Noorden.

De brasserie is open van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang vrij.

brasserieaalten.nl

Meer berichten