Open Kerk oudejaarsmiddag Dinxperlo

De Protestantse Gemeente Dinxperlo houdt op maandag 31 december. voor de derde achtereenvolgende keer de Open Kerk. De activiteiten vinden plaats in en bij de Dorpskerk in het centrum van Dinxperlo. Het is een (inloop)middag voor jong en oud, waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staat. Een mooie gelegenheid om onder het genot van koffie/thee, fris of glühwein en een oliebol of knieperken het oude jaar af te sluiten. Er zijn diverse optredens (zie hierna) en u kunt foto`s bezichtigen die mensen hebben ingestuurd onder het motto 't Mooiste van 2018. In de ruimte onder de kerktoren is het stiltecentrum ingericht. Ook worden er leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Het goede doel deze middag is Stichting Vrienden van Estinea. De opbrengst van de middag gaat naar de 'beweeg- en beleeftuin' aan de Slaadreef in Aalten. Gerrit van Veen is deze middag aanwezig om uitleg te geven.

Het programma ziet er als volgt uit:
14.00 uur inloop met (achtergrond) orgelmuziek door Dick Homburg
14.45 uur optreden Nienke Vreman en Willeke Hoftijzer.
In navolging van vorig jaar gaan zij opnieuw een optreden verzorgen. Nienke speelt piano en Willeke saxofoon. Zij gaan verschillende nummers spelen, variërend van opwekkingsliederen tot muziek uit de musicalfilm The Greatast Showman. Ze gaan er zeker iets leuks van maken.
15.15 uur presentatie Goede doel 'Stichting Vrienden van Estinea' door Gerrit van Veen.
15.40 uur verhalenverteller Harry Esselink
16.10 uur optreden Hans de Vries, zanger-gitarist.
H.A.N.S. (Hans Activeert Nu Snaren) uit Aalten speelt bij deze gelegenheid liederen en songs 'met inhoud' van bekende artiesten, waar je je gedachten over kunt laten gaan om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar 'anders' te beginnen.

Het belooft een sfeervolle en gezellige middag te worden.
Wie dat wil kan aansluitend om 17.00 uur de oudejaarsavondviering bezoeken met voorganger ds. Anne van Voorst. Ook hier zullen Nienke Vreman en Willeke Hoftijzer hun medewerking verlenen.

De toegang is vrij. Voor de consumpties wordt een bijdrage gevraagd. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Locatie: Dorpskerk, Markt 2, Dinxperlo

Datum: 31 december 2018 van 14:00 uur tot 17.00 uur

Entree: vrij        

Organisatie: Protestantse Gemeente Dinxperlo

Meer berichten