Jan Breukelaar in actie bij de AFM Hulp Week bij 't Noorden Aalten.
Jan Breukelaar in actie bij de AFM Hulp Week bij 't Noorden Aalten. (Foto: Leo van der Linde)

Succesvolle veiling AFM Hulp week bij Partycentrum 't Noorden

Vrijdagavond vond in het kader van de AFM Hulp Week bij Partycentrum 't Noorden een grandioze veiling plaats. Deze week staat de AFM Hulp Week in het teken van het GUV Goede Doelen Fonds.

Aalten - De actieweek is op dinsdag 18 december van start gegaan. Dit jaar wilde men iets doen met een lokaal en regionaal doel. Hier is het GUV Goede Doelen Fonds uit voortgekomen. Stichtingen en organisaties uit deze regio die humanitaire hulp verlenen, kunnen een beroep doen op het fonds. Men kan hierbij denken aan mensen die leven onder de armoedegrens, ernstig ziek zijn of iets vreselijks hebben meegemaakt.

Gedurende de actieweek werden de uitzendingen van de lokale omroep AFM verzorgd bij Partycentrum 't Noorden. Eén van de vele hoogtepunten vormde vrijdagavond de veilingavond met veilingmeester Jan Breukelaar. Om klokslag 20:00 uur ging de veiling van start. Een boek gesigneerd door Rocco Oosterman bracht € 35,- op. Er werd flink geboden op een huiskamerconcert van Twitch, een band welke met 5 personen pop-rock covers ten gehore brengt: € 160,-. Een dagje mee met een wedstrijddag 'Kanjers voor Kanjers' bracht € 50,- op. De vleestassen van slagerij Eppink vonden gretig aftrek. Eén van de hoogtepunten was het veilingitem 'Sjoksfestival' bestaande uit een VIP-uitje voor twee personen all-in, inclusief diner en 20 munten per persoon. Dit bracht een bedrag op van € 160,-.

Burgemeester Anton Stapelkamp had ook een prijs beschikbaar gesteld. Twee personen mogen 'Ankomn en mee-eten bij de burgemeester'. Hier werd € 55-,- op geboden. Veilingmeester Jan Breukelaar had de vaart er flink in en vrijweil alle veiling-items vonden een koper. Kortom een geslaagde veilingavond.

Tekst: Leo van der Linde

Meer berichten