Foto: PR

Oriënteer je op kampeerseizoen tijdens Obelink Vrijetijdsbeurs

Ieder jaar organiseert Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Drie dagen lang - op 27, 28 en 29 december - kun je daar genieten van een uitgebreid programma en campings en vakantieparken uit onder andere Duitsland, Denemarken, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk.

Winterswijk - De Obelink Vrijetijdsbeurs is dé plek om je te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen. Met ruim 80 stands, live muziek, lekker eten en vermaak voor de kinderen gaat de vakantiepret alvast beginnen.
Doe campinginspiratie op! Kamperen is genieten van je vrijheid, lekker buiten zijn en heerlijk ontspannen. Het blijft de meest populaire manier van vakantie vieren. In de koude wintermaanden worden er vaak alweer plannen gemaakt voor de zomer. De Obelink Vrijetijdsmarkt is hiervoor de perfecte gelegenheid om alvast in de stemming te komen.

Campings en vakantieparken uit maar liefst zeven landen komen zich tijdens de Obelink Vrijetijdsbeurs presenteren. Geniet tegelijkertijd van de livemuziek in de winkel en in het restaurant, pak de nieuwste ACSI kampeergids mee en proef de glühwein en de streekproducten.

Weber demonstratie
De Obelink Vrijetijdsbeurs is niet compleet zonder lekker eten. Om alvast in de vakantiesfeer te proeven, kun je tijdens de Weber demonstratie verschillende lekkere hapjes proberen. Of geniet van het speciaal samengestelde menu in het restaurant. Om de vrijetijdsbeurs ook voor kids leuk te maken is er iedere dag vermaak tussen 11.00 en 15.00 met onder meer schmink, een ballonnenclown of glittertattoos.

Shoppen
Naast de uitgebreide Vrijetijdsbeurs voor jong en oud kun je uiteraard ook terecht op de afdelingen van onze winkel om te shoppen. Onze specialisten staan voor jullie klaar met advies en beantwoorden graag alle vragen.

De Vrijetijdsbeurs op 27, 28 en 29 december vindt plaats in de megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Op donderdag en vrijdag kun je de beurs bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Meer berichten