Drie jubilarissen gehuldigd op Eindejaarsconcert Crescendo

Op zaterdagavond 22 december heeft Crescendo een sfeervol Eindejaarsconcert gegeven in de nieuwe multifunctionele zaal van 't Dorpshuus. Zowel de fanfare als de slagwerkgroep hebben prachtige stukken gepresenteerd. Ook het jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep hebben deze avond van zich laten horen.

IJZERLO - Dirigenten Gerald Roerdinkholder en Fred Gaasbeek hebben een mooi programma samengesteld met meeslepende muziekwerken. Uiteraard was er ook ruimte voor lichtere muziek en kon kerstmuziek natuurlijk niet ontbreken!

De avond werd extra feestelijk doordat er 3 leden van de vereniging gehuldigd werden. Marleen Brunsveld en Janneke Tolkamp vierden hun 25-jarig jubileum en Gerhard Ruesink werd een verguld insigne overhandigd i.v.m. zijn 40-jarig jubileum.

Het concert werd afgesloten met bekende kerstklassiekers. Hiervoor werden een 5-tal heren bereid gevonden om dit geheel naar eigen wijze met zang in te vullen. Ook de kleding was speciaal op het kerstthema afgestemd, inclusief kerstman! Met de kerstmuziek nog in het gehoor werd er na afloop door muzikanten en publiek nog lang nagepraat in de bar.

Meer berichten