Klumpenhouwer Woninginrichting nu ook specialist in behang en verf

Op 15 december sloot Decohome Pennings vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de eigenaren de winkeldeur. Het gehele assortiment ging over naar Klumpenhouwer Woninginrichting met wie al jaren een goede samenwerking bestond. Medewerker Wilfried Temming is als adviseur bij Klumpenhouwer in dienst getreden. Hiermee is de zaak aan de Grevinkweg 2 in Aalten een nog bredere woninginrichter geworden. Naast meubels, meubelstoffering, vloeren, tapijt, gordijnen en buitenzonwering, kan men er nu ook terecht voor verf en behang.

(door Corry Florijn)

AALTEN – "We zijn trots op deze aanvulling en nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen," aldus Judith Klumpenhouwer. "En zoals men bij ons gewend is: parkeren voor de deur, de koffie staat klaar en men kan rekenen op vakkundig en persoonlijk advies."

Judith: "Om het hele assortiment optimaal te kunnen presenteren hebben we intern verbouwd en de verlichting aangepast. Er kan nu maximaal geprofiteerd worden van daglicht, hoewel het bij ons standaard is dat we altijd nog bij de klant thuis de kleuren checken.

Met de expertise van Wilfried voegen we een extra specialisme aan onze zaak toe. Overigens hoeft een speciaalzaak beslist niet altijd duurder te zijn."

Familiebedrijf
Wilfried Temming komt met zijn jarenlange ervaring opnieuw in een echt familiebedrijf terecht. De laagdrempeligheid en persoonlijke benadering zullen vertrouwd voor hem zijn. In 1988 startten Henk en Ineke Klumpenhouwer met de zaak in de garage achter hun woning. Sinds 2014 wordt het bedrijf geleid door dochter Judith en neef Richard en kent de onderneming twee takken op dezelfde locatie aan de Grevinkweg: Henk Klumpenhouwer Meubelstoffering en Meubelverkoop, en daarnaast Klumpenhouwer Woninginrichting.

Collectie
De grote showroom toont een collectie meubelen van klassiek tot modern en heeft een zeer divers aanbod relaxfauteuils van betaalbare kwaliteit. Klumpenhouwer Woninginrichting levert producten uit de nieuwste collecties voor ramen, vloeren en (buiten)zonwering, verf en behang. De klant krijgt advies op maat, in de showroom of op afspraak thuis. Advies, opmeten en hangen is bij gordijnen altijd inbegrepen, en vloeren kunnen desgewenst door de eigen, vakbekwame stoffeerders gelegd worden.

klumpenhouwer.nl

facebook.com/klumpenhouwerwoninginrichting

Meer berichten