schilderijen
schilderijen (Foto: Cees Roorda)

Schilderijen, beelden en sieraden in Galerie 21

Breedenbroek -  In Galerie 21 begint weer een nieuwe expositie van 19 januari t/m 10 februari. De exposanten zijn Cees Roorda met schilderijen, Natasja van den Eng met beelden in brons en steen en Elly van der Graaf met sieraden.

WildlifeArt kunstschilder Cees Roorda is vanaf 1973 fulltime kunstenaar. Kenmerkend voor het werk van de klassieke kunstschilder zijn de zorgvuldige combinaties van de drie elementen compositie en gedetailleerde uitdrukking. Roorda’s geduldige penseel maakt de kleinste veertjes zichtbaar. Hij toont de dieren in hun natuurlijke omgeving. Hij werkt met olieverf, aquarel en gouache.

Beeldend kunstenares Natasja van den Eng is sinds maart 2018 weer terug in de Achterhoek. Zij is al heel wat jaren beeldend kunstenaar en maakt vrij werk en werkt in opdracht. In de beelden van haar zie je passie en interesse in het menselijk lichaam. Ze probeert de kracht, energie en zachtheid van het lichaam in haar bronzen beelden uit te drukken. Haar inspiratie haalt ze uit dansgezelschappen , op straat, culturen, natuur en dieren.

Elly van der Graaf (NaturebyElly) vindt de inspiratie in de natuur. Inspiratie ontstaat door rondkijken en je verwonderen. Een kerkje met een vreemd torentje wordt ineens het idee voor een ring. Een stukje hout op het strand wordt vertaald in een bijzondere hanger. De combinatie van wat de natuur ons geeft en een goed doordachte vormgeving levert bijzondere sieraden op.

Openingstijden Galerie 21 zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Terborgseweg 21 (hoek Den Dam), 7084 AD Breedenbroek

galerie-21.nl

Meer berichten