Nieuwe wandelgids Achterhoek verschenen

Aalten - Wandelliefhebber Bart van der Schagt - ook bekend als WandelBart - heeft een nieuwe wandelgids over de Gelderse Achterhoek uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes in de provincie Gelderland, waaronder een wandeling rondom Aalten.
De wandelingen - van kort tot lang - in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: twee leuke groene stadswandelingen in de Hanzesteden Zutphen en Doesburg, enkele routes in het open rivierlandschap langs de IJssel en talrijke, zeer afwisselende routes in het prachtige, bijzonder gevarieerde coulisselandschap van de Achterhoek: hét wandelwalhalla van Nederland.

Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website wandelbart.nl. Buiten Nederland zijn de gidsen alleen op de website te bestellen. De gidsen kosten € 14,95.

De provinciewandelgids Gelderland / Achterhoek is de achtste uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

Meer berichten