Vlnr Herbert en Anita Luimes (eigenaren Try-out) en Yvonne Reusen (voorzitter survivalsportvereniging Ropes & Running
Vlnr Herbert en Anita Luimes (eigenaren Try-out) en Yvonne Reusen (voorzitter survivalsportvereniging Ropes & Running (Foto: Marjolein Klein Sessink)

Try-out verlengd sponsorcontract met Survivalsportvereniging Ropes & Running

Survivalsportvereniging Ropes & Running is blij met de verlenging van het sponsorcontract met Try-Out. Yvonne Reusen, voorzitter van Survivalsportvereniging Ropes & Running en Herbert en Anita Luimes van Try-Out in Dinxperlo hebben eind december het sponsorcontract, ondertekend. We zijn blij met de verlenging van dit 3 jarig contract, want zonder sponsoren kunnen we geen vereniging zijn.

Wij als vereniging maken gebruik van het buitensportterrein Try-out aan de Bargerdijk te Dinxperlo als trainingslocatie voor survivaltraining, bootcamp en looptraining. Daarnaast wordt dit terrein ook gebruikt als buitensportcentrum. Hier worden clinics gegeven en activiteiten georganiseerd voor o.a. bedrijven en scholen. Denk hierbij aan klimmen/ abseilen, boogschieten, kajakvaren en kaart/kompas/oriëntatie. Tevens worden hier trainingen gegeven voor mensen met een speciale of sociale indicatie. Ook worden de survivalrun “Dinxperloop” en estafettesurvivalrun “KnoqOut” op dit terrein georganiseerd.

Wil je meer weten over de vereniging, waaronder ons huidig trainingsaanbod, bezoek dan www.ropes-running.nl of kijk op facebook en twitter. Natuurlijk mag je ook altijd onze vereniging bezoeken. We zijn te vinden op locatie ‘t Bargerbos te Dinxperlo. Laat even weten dat je komt, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Meer berichten