Leonie Janse van Rensburg: "Ik ben trots op deze erkenning en dat ik in ervaring en deskundigheid nog meer gegroeid ben.'' Foto: Roel Kleinpenning

Gouden Oor Award voor Leonie; audicien Te Kiefte bij 's werelds beste

Nadat ze in 2017 al de zilveren Oor Award wist te bemachtigen, is het ditmaal goud voor Leonie Janse van Rensburg, ambulant audicien van Beter Horen waarvan elke dinsdag bij Te Kiefte Juwelier/Opticien aan de Grensstraat 6 in Dinxperlo. "Ik werd zaterdag nog gebeld dat ik niet genomineerd was."

(door Corry Florijn)

DINXPERLO - Met deze gouden onderscheiding behoort Leonie wereldwijd tot de 50 beste audiciens van marktleider Amplifon en krijgt daarvoor in maart op het hoofdkantoor in Milaan de Charles Holland (oprichter van Amplifon) Award uitgereikt.

Regiomanager Gerry Kummeling feliciteert haar met haar prestatie: "Leonie heeft wederom geëxcelleerd op alle fronten. Ze doet alles voor haar klanten. In de drukste periode aan het einde van het jaar schakelt ze moeiteloos door naar zes dagen per week werken. De prijs zegt ook wat over de samenwerking met Te Kiefte. En ja, ik heb haar voor de gek gehouden door haar te bellen dat ze helaas niet genomineerd was. Ze snapte er niets van. Ik heb het even later goed gemaakt door haar te zeggen dat er een foutje gemaakt was en ze in de prijzen gevallen was."

Ook Christien en Derk Jan te Kiefte zijn blij voor Leonie. De winkel oogt feestelijk met slingers en ballonnen, en er was een bloemetje en gebak bij de koffie. "We werken heel fijn samen met Leonie en we zijn blij de mensen in het dorp op zo'n breed gebied te kunnen helpen."

Trots
Leonie: "Ik ben trots op deze erkenning en dat ik in ervaring en deskundigheid nog meer gegroeid ben. Die drive om te presteren heb ik nu eenmaal, maar het werk is ook zo leuk. Doordat de mensen mij zelf bellen is het contact heel persoonlijk en de lijntjes kort. Vaak ook komt men via Te Kiefte. Dan zijn ze daar voor een bril en laten ook meteen hun gehoor even testen. Ik vind het fijn om alle tijd voor de mensen te kunnen reserveren. Er wordt niets afgeraffeld. Elk toestel heeft 5 jaar gratis service en nazorg, de APK zeg ik altijd maar.

We hebben veel nieuwe toestellen waarbij de techniek steeds verfijnder wordt. En alles wordt smart. Veel toestellen kunnen gekoppeld worden aan de telefoon zodat men zelf het geluid op elk moment kan instellen. Dat is een groot voordeel in onafhankelijkheid.''

Maatwerk
Leonie vervolgt: ''Ik denk dat het grootste deel van de mensen op leeftijd gebaat is bij een gehoorapparaat. Maar het geluid wordt niet meer zoals in je jeugd, dat moet wel duidelijk zijn. En als wij een verbetering meten hoeft dat niet zo ervaren te worden door de klant. Daarom is het goed om bij een eerste gesprek de wensen en verwachtingen te bepalen. We maken echt maatwerk want eerder kun je ook niet proberen of het bij je past."

Leonie is te bereiken op telefoonnummer 06-8316 6303 en elke dinsdag aanwezig bij Te Kiefte in Dinxperlo. Kunt u niet naar haar toekomen, dan komt zij naar u.

Meer berichten