Bestuur BMC Bredevoort
Bestuur BMC Bredevoort (Foto: Mariëlle Soyer)

Junkyard Dogs zetten klok op rock in BMC Bikernight

Op zaterdag 16 februari is het weer zover: de BMC Bikernight in Café Misterpoort in Bredevoort. Het is al weer de twaalfde editie van dit motorfeest, waarbij elk jaar weer opnieuw wordt geprobeerd er een unieke belevenis van te maken. De Bredevoortse Motorclub heet eenieder van harte welkom bij Café Misterpoort om een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Ook voor dit jaar staan er weer een aantal verrassingen op het programma.

BREDEVOORT – Op het podium staat een onvervalste Biker Rockband uit Sneek, de Junkyard Dogs. Wijd en zijd bekend, van dorpskroeg tot motorfeest, van Oerol tot bruiloft en van boerenschuur tot Paradiso. De ritmesectie bestaat samen 100 jaar en Benny en Benny - zanger en gitarist - zijn 25 jaar getrouwd. Dus reden te meer om een feestje te bouwen.

Zaterdag 16 februari zwaaien rond 20.30 uur de deuren open en een uurtje later zullen de Dogs de avond officieel aftrappen. De band bestaat tegenwoordig uit: Benny van der Wal (zang); Remi van der Schaaf (gitaar); Stefan van der Velde (drums); Benny Meerstra (gitaar) en Leo Bergstra (bas). Dit stelletje jonge honden met het hart op de goede plaats zijn door een samenloop van omstandigheden ontstaan uit diverse andere bands.

70's en 80's rock
Daar de ene muzikant uit de metal scène komt, en de andere uit de blues/rock is er een vlammende combi ontstaan. Zo kun je een swingende avond verwachten met veel afwisseling in de stijlen muziek. Er zal hoofdzakelijk 70's en 80's rock gespeeld worden, maar het kan maar zo dat je van het ene op het andere moment van danspas moet veranderen, om van je nekspieren maar niet te spreken...

Op het menu vind je oonder andere ZZ Top, Queen, Whitesnake en AC/DC, Mothers' Finest en Johnny Diesel. Het café en de zaal van Misterpoort zijn het decor van deze vrij toegankelijke avond, de Bredevoortse Motorclub heet iedereen van harte welkom!

Meer berichten