Eigenaar Freddie Wassink van Effen Anders.
Eigenaar Freddie Wassink van Effen Anders. (Foto: Joyce Schieven)

Effen Anders Bloembinders viert 12,5-jarig bestaan met klanten

Op 1 maart 2019 bestaat Effen Anders Bloembinders 12,5 jaar. Dit gaan ze vieren met een Natuurlijk Mooi jubileum en de Samen op stap actie. Twintig klanten gaan met Freddie Wassink en een teamlid naar de Aalsmeerse Bloemenveiling.

Aalten - Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als bloembinder bij verschillende bloemenzaken was het tijd voor een eigen winkel. In 2006 kwam de droom van Freddie Wassink uit. Op 1 september 2006 startte hij in het centrum van Aalten een eigen bloemenspeciaalzaak. Hij nam de zaak over van Henk Luimes en doopte de nieuwe winkel met de naam Effen Anders Bloembinders.

In de loop van de jaren heeft Freddie een goed en krachtig team om zich heen opgebouwd. Alle Effen Anders Bloembinders, Daphne, Betty, Gerrie, Christel en Jannie werken vol passie, creativiteit en vakmanschap samen. Ieder met hun eigen inbreng. Eigentijds, modern en net Effen Anders.

De winkel groeide uit tot wat het nu is. Een trendy bloemenspeciaalzaak met bloemen, boeketten, planten, vazen, potten en decoratiematerialen en zelfs online bestellen is een optie. Bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk is hun specialiteit. In 2012 deed de kans zich voor om een tweede winkel in Dinxperlo te beginnen.

12,5 jaar is een Natuurlijk Mooi jubileum en dat vieren ze bij Effen Anders Bloembinders samen met alle klanten. Van 1 februari t/m 11 mei maakt u kans om mee te gaan met de Effen Anders actie `SAMEN OP STAP`. Samen met Freddie en een teamlid gaan de winnaars op 15 mei 's werelds grootste bloemenveiling in Aalsmeer bezoeken. Het vertrek is die dag om 04.45 uur naar Aalsmeer. Daar genieten de winnaars van een rondleiding zodat ze kunnen zien hoe de veiling en het op de klok kopen in z'n werk gaat. Na een lekkere lunch gaan ze weer terug naar huis.

Actieperiode
Tijdens de actieperiode van 1 februari t/m 11 mei kunt u bij iedere aankoop in de Effen Anders Bloembinders winkels een briefje invullen om mee te dingen naar `een plekje in de bus`. Per winkel worden er 9 winnaars uitgeloot, de ene week in de winkel in Aalten en de andere week in de winkel in Dinxperlo. De Effen wat Anders nieuwsbrieflezers krijgen in deze periode ook de kans om mee te doen want er gaat ook 1 nieuwsbrieflezer mee. Hetzelfde geldt voor een winnaar van de Effen Anders Bloembinders Facebookvolgers. In totaal zijn er dus 20 winnaars. De exacte trekkingsdata en meer informatie staat op de site: effenandersbloembinders.nl.

Op 1 maart, de echte jubileumdag, en op 2 maart, trakteren ze bij Effen Anders Bloembinders alle klanten op een kleine attentie bij aankoop, in beide winkels. 12,5 jaar Effen Anders Bloembinders is een leuke start opweg naar een volgend jubileum, Effen Anders en zoals altijd Natuurlijk Mooi!

Meer berichten