Roy "R"acing gaat van start!

We zijn inmiddels alweer een heel eind in 2019 onderweg en dus begint ook voor het motorraceteam Roy 'R'acing het seizoen weer vorm te krijgen. 2018 is afgesloten, de motor is open geweest en nagekeken, banden en overige onderdelen zijn besteld, er is nieuw vervoer/trekkracht geregeld de races zijn geboekt en plannen zijn gemaakt. Wat dat precies inhoud?

Zoals wellicht bekend zijn we afgelopen jaar op de 4e plaats in de snelste 600cc klasse bij RSZ Motorsport geëindigd en in de laatste race een heel mooi nieuw record gezet van 1:50.560 op Assen. Voor komend jaar gaan we in dezelfde raceklasse uitkomen met als hoofddoel(regelmatiger) onder de 1:50 op Assen rijden. We “moeten” helaas 1 race en dus kostbare punten missen maar we willen in 2020 graag op de lokale race in Hengelo Gelderland van start gaan en daar word stevig gas gegeven dus is het zaak snel een goede basis te hebben.

Verder is buiten https://www.facebook.com/royracing185/ er nu ook een normale website in de lucht om onze gebeurtenissen bij te houden namelijk https://royracing185.jimdo.com/ Ook hebben we nu een betere mogelijkheid om via de mail op de hoogte gehouden te worden, hier kan je je op onze site voor aanmelden. Hiermee hebben ook de sponsoren een beter platform gekregen om zichzelf te presenteren wat natuurlijk ook weer goed is.

Verder is de Opel Combo verkocht en een Opel Vivaro met meer vermogen terug gekocht om niet meer in de 4e versnelling met wind tegen te hoeven rijden als we zelfs binnen Nederland over vlakke wegen naar een circuit rijden.

De feestavond dit jaar is nog niet zeker door omstandigheden, maar mocht je als clublid op de motor staan ben je de eerste die het hoort en sowieso ben je dan van harte welkom op circuitdagen! Van 20-49 euro, 50-99 euro en 100 euro en meer hebben we een mooi plekje voor je op de motor en meer. Zie onze website en help om steeds betere tijden en hogere klassen te kunnen rijden!

Meer berichten