Foto: Stan Bouman

Week van zorg en welzijn: kom kijken bij Estinea

Aalten - Heb jij een hart voor de zorg? Wil jij als professional of als vrijwilliger mensen met een beperking ondersteunen en bijdragen aan hun levensgeluk? Kom dan op zaterdag 16 maart van 13.00 tot 16.00 uur naar de open dag van Estineas woon-, logeer- en werk- en activiteitenlocaties in gemeente Aalten. Een mooie manier om sfeer te proeven en kennis te maken met cliënten en medewerkers.

Estinea opent haar deuren op 16 maart in Aalten en Dinxperlo. Open zijn: De Hoven 9 (Aalten), werk activiteitenlocatie (tussen 10.00 en 14.00 uur) Piet Heinstraat 17 (Aalten), woonlocatie Slaadreef 17-19 (Aalten), woonlocatie Slaadreef 33-35 (Aalten), woonlocatie Slaadreef 41 (Aalten), werk activiteitenlocatie logeren Vlierbeslaan 18 (Aalten), woonlocatie Wehmerpad 7-1 (Aalten), woonlocatie Weversstraat 2-5 (Dinxperlo), woonlocatie.

Estinea laat je graag zien hoe zij mensen met een beperking ondersteunt zodat ze volop meedoen in gemeente Aalten. Estinea geeft medewerkers en vrijwilligers daarbij de kans om zichzelf continu te blijven ontwikkelen om zo altijd de beste ondersteuning en zorg te kunnen blijven bieden.

Wil je meer weten? Ga naar estinea.nl/opendag

Meer berichten