Wethouder Ted Kok en zijn dochter namen een kijkje in de B & B 'de Wilhelminaschool' Aalten.
Wethouder Ted Kok en zijn dochter namen een kijkje in de B & B 'de Wilhelminaschool' Aalten. (Foto: Leo van der Linde)

Veel belangstelling open huis B & B 'De Wilhelminaschool'

Aalten - Zaterdag was er bijtijds veel belangstelling voor het open huis van B & B 'De Wilhelminaschool' in Aalten. De Wilhelminaschool aan de Stationsstraat is verbouwd tot een luxe bed & breakfast.

Al is de verbouwing nog niet helemaal afgerond, men wilde zaterdag iedereen de gelegenheid geven om alvast een kijkje te gaan nemen. Drie kamers zijn inmiddels volledig ingericht. Vanaf omstreeks mei kan men hier terecht. De drie kamers welke men kon bekijken, waren keurig ingericht, ruime royale kamers in een prachtige kleurstelling. Wethouder Ted Kok en zijn dochter kwamen een kijkje nemen. Het gebouw heeft een complete metamorfose ondergaan. Marco en Corrinda Drijver-Schepers zijn er het afgelopen half jaar flink druk mee geweest om er een mooie en luxe bed & breakfest van te maken. Zwarte Cross-bezoekers die een overnachtingsmogelijkheid zoeken kunnen er in de periode van 18 t/m 22 juli al terecht.

 Een aantal bezoekers van buiten Aalten liet weten in elk geval een overnachting te boeken in hun voormalige school. "Op school mocht je vroeger niet slapen, nu mag je dat wél", aldus de reactie van een bezoeker. B & B 'de Wilhelminaschool' is gevestigd aan de Stationsstraat 8, Aalten. Info@bb-dewilhelmina.nl

Tekst: Leo van der Linde.

Meer berichten