Voorstelling Perspectief van Eendracht Aalten
Voorstelling Perspectief van Eendracht Aalten (Foto: PR Eendracht Aalten)

Eendracht verwelkomde meer dan 1200 bezoekers bij Perspectief

Aalten - Eendracht Aalten wist met haar eigen voorstelling Perspectief meer dan 1200 bezoekers te trekken. Van donderdag tot en met zondag opende deze muzikale Aaltense natuurbioscoop driemaal haar deuren. Een groots project met fanfaremuziek als verbindende factor.

Het orkest verraste het publiek met een prachtige sfeerbeleving waarbij tekst, beeld en uiteraard muziek elkaar in prikkelende volgorde versterkten. Sten Geerdink nam als verteller via het verhaal (geschreven door Karin Kraaijenbrink) de bezoekers mee op reis door Aalten. Met ‘Verlies de schoonheid nooit uit het oog’ als ondertitel wilde de club de bezoekers bewust maken van al dat moois dat vlakbij is.

Onder muzikale leiding van Egbert van Groningen wist de fanfare te verrassen. Het verhaal gaf de muziek richting en de beelden voegden daar een extra dimensie aan toe. De fanfare hanteerde intern de leus ‘Muziek verbindt natuurlijk’ en is daar met dit project ruimschoots in geslaagd.

Kindervoorstelling
Dankzij uiteenlopende bijdragen van Natuurmonumenten, Natuurlijk Achterhoek, Jet Heusinkveld, Tomas Lammers en Mathijs Roelofsen smolt alles onder regie van de club samen tot een geheel. Samen met Staring Educatie ontwikkelde de vereniging een extra kindervoorstelling met een les voor de basisscholen in Aalten en Dinxperlo daaraan voorafgaand. Aalten bruist!

Meer berichten