homepage website sptemberkunst.nl
homepage website sptemberkunst.nl (Foto: nvt)

Aanmelden voor Septemberkunst 2019

Voor de zesde keer wordt de kunstroute Septemberkunst georganiseerd, ook dit jaar gaan we er met de stad Bocholt een grensoverschrijdend kunstproject van maken met professionele kunstenaars en gevorderde amateurs.

De centrale expositieruimtes zullen dit jaar ook weer in Bredevoort en Bocholt te vinden zijn. In Bredevoort is de Koppelkerk de vertrouwde thuishaven en in Bocholt zal er in de hal op de eerste verdieping van het Textilwerk geëxposeerd worden. Hier zal van iedere kunstenaar één werk te zien zijn. De overige kunst is te zien in de ateliers van de kunstenaars of in groepsverband in zich daartoe lenende gebouwen.

Nieuwe spelregels

Alle deelnemers zullen eerst door een onafhankelijke commissie geballoteerd worden. Daarna krijgt u bericht of u al dan niet bent toegelaten voor deelname.

Aanmelding betekent dus niet dat men automatisch op de deelnemerslijst komt te staan. Van iedere aanmelder wordt gevraagd om een korte toelichting op het werk te schrijven en minimaal vijf foto’s van recent werk te uploaden die beoordeeld zullen worden door de ballotagecommissie. De aanmelder krijgt t.z.t. bericht of hij of zij kan deelnemen aan Septemberkunst.

Deelname aan Septemberkunst bedraagt € 50 per persoon en € 25 voor studenten.

Thema

Ook nieuw voor 2019 is de mogelijkheid om een gezamenlijk thema in uw kunstwerk(en) te verwerken. Als thema voor 2019 hebben we gekozen voor ‘Vier de vrijheid’ in de breedst mogelijke betekenis van het woord.

U kunt zich tot 25 april a.s. opgeven voor de vooraanmelding ?via de volgende link ?https://septemberkunst.nl/info-voor-deelnemers/

Voor vragen kunt u zich wenden tot secretariaat.artaalten@kpnmail.nl of kijk voor meer informatie op www.septemberkunst.nl

Meer berichten