Ouders & Co in de Bibliotheek met als thema 'Kind & Media'

Dinxperlo - Op donderdagmorgen 18 april wordt in de Bibliotheek Dinxperlo een workshop gehouden waarbij aandacht wordt besteed aan jonge kinderen en social media. De workshop is gericht op kinderen van 0 tot 6 jaar. Wat zijn goede apps voor deze kinderen en kun je ze al leren zelf te stoppen? Zo ja, hoe pak je dat dan aan? Ouders krijgen tijdens deze ochtend de gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen. Zij krijgen daarnaast tips en adviezen om zelf het mediagebruik van hun kinderen in de hand te houden.

Kinderen komen steeds eerder met online media in aanraking. Het is voor ouders soms lastig het mediagebruik van hun kind te reguleren, want wanneer is het te veel? Waar kun je je kindje met een gerust hart naar laten kijken? Hoe kun je zorgen dat je kind veilig online gaat en wat zijn de mogelijkheden van diverse apps? Tijdens deze workshop geeft Leonne Tempels antwoord op deze vragen. Ook laat zij zien wat digitale prentenboeken zijn en hoe boeken met een app tot leven kunnen komen.

Twijfel jij ook weleens over het gebruik van media bij je kindje? En wil je antwoord op al je vragen omtrent dit thema? Kom dan gezellig naar de Ouders & Co ochtend in de Bibliotheek Dinxperlo, Nieuwstraat 47.

De Ouders en Co ochtend wordt gehouden op donderdag 18 april van 10.00 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Meer berichten