Even er uit met het hele gezin!

Op zaterdag 11 mei organiseert VIT-hulp bij mantelzorg een ontspanningsmiddag voor gezinnen in de gemeente Aalten bij Hippisch Centrum de Achterhoek in IJzerlo. Met als thema 'Paarden en pony's' is deze middag bedoeld voor gezinnen waarvan één of meerdere kinderen extra zorg nodig hebben.

Voor het hele gezin is het een programma vol met ontspanning en ontmoeting. De kinderen gaan paardrijden, de paarden borstelen en er wordt een speciale bootcamp georganiseerd; alle kinderen kunnen meedoen. Stichting Paardrijden Gehandicapten verzorgt de activiteiten voor de kinderen met een beperking. De bootcamp is onder begeleiding van 'Mijn Bewegingscentrum' uit Doetinchem. Terwijl de kinderen bezig gehouden worden, kunnen ouders zich ontspannen en met elkaar in gesprek.

De middag begint om 13.30 uur en wordt afgesloten om 17.30 uur met een gezamenlijke maaltijd.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u bellen met VIT-hulp bij mantelzorg (0544) 82 00 00, of mailen info@vithulpbijmantelzorg.nl. Na uw aanmelding volgt een telefonische intake om er voor te zorgen dat u en uw kinderen een leuke en ontspannen middag hebben. Aanmelden kan tot 20 april. Wees er snel bij want vol is vol!

Meer berichten