Werk van Houtkunstenaar Theo Wicherink
Werk van Houtkunstenaar Theo Wicherink (Foto: Anna Kemp)

NatuurlijkBUITEN opent seizoen met kunstexpo

Sinderen - Vanaf vrijdag 19 april is de Natuur & Theetuin NatuurlijkBUITEN weer geopend met voor het derde achtereen volgende jaar een Buiten-Kunst-Expo. In de natuurtuin staan dit jaar bijzondere, artistiek vormgegeven kunstwerken van eiken-, linden-, taxus- en essenhout van Theo Wicherink uit Azewijn.

Kunst kan je soms zo verrassen of juist grijpen, het prikkelt de creativiteit. Komende maanden bieden de houten buitenkunstwerken in de tuin van NatuurlijkBUITEN een dubbele verrassing. Naast de artistieke waarde is het ook juist de fraaie locatie met doorkijkjes, besloten plekken en de uitbundig kleurrijke wilde bloemen in de tuin die je verrassen.

De expositie is te bekijken tijdens openingstijden van de Natuur & Theetuin vrijdag t/m zondag van 10:30 – 17:00 uur. De houtkunstenaar Theo Wicherink is regelmatig aanwezig om over zijn passie voor houtkunst te vertellen. De NatuurlijkBUITEN Kunst-Expo duurt t/m zondag 22 september. Toegang tot de kunst-expo is gratis, na afloop kan op het terras bij de vijver worden nagenoten met diverse soorten biologische thee of koffie en de inmiddels bekende ‘Taart van Aart’.

Informatie: NatuurlijkBUITEN | Toldijk 11 | 7065 AL | Sinderen | T 0315-236 794 | www.natuurlijkbuiten.nl

Meer berichten