Tuin 't Meihuus weer open

Breedenbroek - De eerste open tuin middag op ’t Meihuus aan de Terborgseweg 19 in Breedenbroek vindt plaats op eerste paasdag 21 april. Publiek is welkom van 13.00 tot 17.00 uur.

In deze lente op ’t Meihuus, ziet u naast de 50 tinten groen (inclusief De Achterhoek vlag), ook de bloeiende heesters met hun heerlijke geuren. De verschillende bollen en de vroege planten die in bloei staan, geven kleur aan de verzorgde tuin. Karin Zuydwijk ui De Heurne is dit jaar ook aanwezig met een expositie van haar beeldhouwwerk in de tuin. De bijen kasten zijn weer geplaatst in de bloemen wei, de imkers zijn niet alle open dagen aanwezig, raadpleeg de website.

Afgelopen herfst en winter is er hard gewerkt en hebben er veel veranderingen plaats gevonden. In het bos is er flink gedund en met jonge bosaanplant weer aan geplant. In de tuin zijn er verschillende borders weer opnieuw ingericht. Er zijn ook nog wat planten stekken te koop.

Overige open tuindagen met beeldhouw expositie zijn op, 19 mei, 10 juni, 14 juli en 18 aug, telkens van 11 tot 17 uur. De beeldhouwster Karin is dan ook aanwezig. Entree 3 euro.

Voor meer info www.meihuus.nl

Meer berichten