Informatiebijeenkomst over het oprichten van een leeskring filosofie

April is de maand van de filosofie. De Bibliotheek Achterhoekse Poort organiseert daarom een informatiebijeenkomst over het oprichten van een leesgroep filosofie op dinsdagochtend 23 april in de Bibliotheek Varsseveld.

Heeft u interesse in filosofie en wilt u andere geïnteresseerden in dit onderwerp ontmoeten? José Richter, ambassadeur bij Senia, zal u deze ochtend laten kennis maken met het idee van een leesgroep filosofie. Leesgroepen verdiepen zich aan de hand van boeken in filosofie, filosofen en schrijvers en houden hierover inspirerende gesprekken. Senia brengt mensen met eenzelfde interesse bij elkaar en levert discussiemateriaal.
U bent van harte welkom voor meer informatie hierover op dinsdag 23 april in de Bibliotheek Varsseveld van 10.00 tot ca. 12.00 uur. Deelname is gratis geheel vrijblijvend. Bij voldoende belangstelling wordt er een leesgroep opgericht. Inschrijven is niet verplicht maar wel gewenst en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Meer berichten