Ouders en Co in de Bieb met als thema 'Muziek op schoot '

Dinxperlo - Op donderdagmorgen 16 mei wordt in de Bibliotheek Dinxperlo een workshop gehouden waarbij muzikale spelletjes centraal staan. De workshop staat onder leiding van muziekdocente Henne Hegman en is gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar. Henne zal laten zien dat jij en je kindje veel plezier kunnen beleven aan muzikale spelletjes. Tijdens deze gezellige ochtend zullen de spelletjes in het teken staan van het thema “Ik ga met de trein”.

Baby’s, dreumessen en peuters beleven veel plezier aan muzikale spelletjes. Bij papa, mama, opa of oma op schoot genieten ze volop. Maar er is meer mogelijk als het gaat om muzikale spelletjes! Er kan ook bij gedanst en gezongen worden of gebruik worden gemaakt van (muziek)materiaal.

Tijdens de Ouders en Co ochtend op 16 mei is er volop ruimte voor jou en je kindje om te spelen, te dansen en te zingen met of zonder (muziek)materiaal. Samen even heerlijk genieten. Op deze ochtend boordevol muzikale spelletjes komen ook alle ontwikkelingsgebieden van je jonge kindje aan bod en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Natuurlijk zijn ook grootouders en pedagogisch medewerkers met (klein)kinderen van harte welkom. Lijkt het je leuk deze workshop mee te maken? Kom dan gezellig naar de Ouders en Co ochtend in de Bibliotheek Dinxperlo, Nieuwstraat 47.

Ouders en Co wordt gehouden op donderdag 16 mei van 10.00 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Meer berichten