Maurice Hermans
Maurice Hermans (Foto: PR)

Streektheater Aalten biedt komend seizoen bijzondere voorstellingen

Aalten - Streektheater Aalten heeft bijzondere voorstellingen op het programma staan voor komend seizoen. Veel streekcultuur aangevuld met Nederlandse accenten en dat voor een lage abonnementsprijs. Alle tien voorstelling maar voor 11 euro per voorstelling.

Denk aan toneelvereniging ’t Buurtschap met een vrolijke toneelvoorstelling Nacht Oelen; lieve Liedjes en gedichten van Toon Hermans gebracht door zijn zoon Maurice & Friends; Helligen Hendrik, zwartgallig en chagrijniger danals ooit met Old Zeer; Jan Riesewijk met Leedjes en vertellingen in In of ut de Tied; ; Mirage, Tribute aanvan Fleetwood Mac; Alex Roeka metmet o.a. Don’t Stop en Go Your Own Way; Rauwe Rauwe Genade met Alex Roeka; Tribute aan living legends Dolly Parton & Emmylou Harris met prachtige songs; The Bentleys met muziek uit de fifties en sixties; Marc van de Veerdonk met zijn voorstelling Geen Viking en ter afsluiting van het seizoen een prachtig toneelstuk over oorlog en vrede van ’t Buurtschap uit Sinderen.

Mooi cadeau
Maar het mooie is ook dat dit abonnement niet op naam is maar dat je kaarten krijgt voor alle voorstellingen. Een mooi cadeau om één of meerdere voorstelling weg te geven, aan je vrienden of ouders die je zelf eigenlijk niet wilt bezoeken, maar dan blijven er toch mooi een paar over waarvan je zelf kunt genieten.

Maar je kunt natuurlijk als groep een voorstelling bezoeken dat scheelt al gauw 10% op de toegangsprijs en je kunt bij De Hofnar een mooi arrangement bestellen voor iets te eten of te drinken voor tussendoor of na afloop van de voorstelling.

Bestel op streektheateraalten.nl of haal kaarten bij Boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 of Boekhandel Meneer Kees, Landstraat 7 beide in Aalten.

Meer berichten