Foto: PR

Rondrit met Dinxperse Oldtimer Liefhebbers

Dinxperlo - De Dinxperse Oldtimer Liefhebbers (D.O.L) houden op zondag 26 mei een rondrit door Dinxperlo en omgeving met oldtimers, klassiekers en youngtimers. Er zijn aparte routes uitgezet voor auto's, tractoren en voor brommers en motoren.

De liefhebbers verzamelen vanaf 9.30 uur met hun voertuigen aan de Weverstraat 4 in Dinxperlo bij Harm Takke Tweewielers. Na inschrijven starten de tractoren om 10.00 uur en de auto's om 10.30 uur. De tractoren rijden een tocht van ca 30 kilometer door de regio over verharde en onverharde wegen, door de mooie natuur. De auto's, brommers en motoren rijden een rit van ca 70 kilometer over onbekende slingerwegen en door prachtige landschappen.

Na de pauze met soep en broodjes gaat de rit verder naar onze eindbestemming. Zowel bij de pauzeplek als de eindbestemming zijn interessant voor oldtimerliefhebbers. Wil je meerijden met de dolle jongens? Kosten zijn € 5.- per persoon, inclusief koffie, lunch (bestaande uit soep en broodjes), en een drankje op het eindpunt. Opgeven graag via dinxperseoldtimerliefhebbers@gmail.com

Meer berichten