De poster van Knokken met Hokken, met sponsoren
De poster van Knokken met Hokken, met sponsoren (Foto: Tara Westerveld en Tom Canter Visscher hebben de poster ontworpen)

Knokken met Hokken

Aalten - Op 10 juni organiseert Jong Gelre Aalten Knokken met Hokken. Al 11 jaar lang strijden op tweede pinksterdag verschillende vriendengroepen uit Aalten tegen elkaar tijdens Knokken met Hokken en dat alles voor de felbegeerde bokaal. Het bestuur van Jong Gelre is ook nu alweer bezig met de organisatie van het spectaculaire zeskamp.

Dit jaar staat alles in het teken van games. Nee, er worden geen playstations in een weiland gezet en we gaan niet zitten gamen. Tijdens Knokken met Hokken komen games tot leven! De jongeren uit Aalten zullen elkaar niet online ontmoeten maar aan de Vellegendijk in Aalten. Dat is ook een van de redenen waarom Knokken met Hokken georganiseerd wordt, het ontmoeten van leeftijdsgenoten en schik hebben met mekaar. Dit jaar vinden de games plaats op een gloednieuwe locatie. Daar waar de Vellegendijk de Boven Slinge kruist, nabij huisnummer 11 ligt een prachtig weiland wat dit jaar omgetoverd wordt tot het speelveld.

Afgelopen jaar heeft ‘Hokkurt’ zich ‘Hok of the year’ mogen noemen. Nu wordt het tijd voor een nieuwe winnaar. Er hebben zich al heel veel fanatieke hokken en vrienden opgegeven om de winst binnen te slepen. Zelfs zoveel dat er geen nieuwe groepen meer worden toegelaten. Maar om te kunnen winnen hebben al deze groepen supporters nodig. Fiets op tweede pinksterdag 10 juni naar de Vellegendijk en kom de jongeren aanmoedigen. Om 11:30 uur zal er gestart worden met de eerste spellen en de verwachting is dat de finale rond 16:30 uur gespeeld gaat worden. U bent van harte welkom voor een hapje, een drankje en een boel gezelligheid.

Meer berichten