De Graafschap
De Graafschap (Foto Bas de Meijer)

De Graafschap Voetbal- en Keeperskampen in zomervakantie

Regio - Aankomende zomer start De Graafschap met Voetbal- en Keeperskampen voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar. Van 22 t/m 24 juli en van 28 t/m 30 augustus vinden er twee De Graafschap Voetbal- en Keeperskampen plaats op het jeugdcomplex van De Graafschap aan de Bezelhorstweg 89 in Doetinchem.

Van 25 t/m 27 juli strijkt de Doetinchemse profclub neer bij AZSV in Aalten voor een De Graafschap Voetbalkamp. Ook bij Concordia Wehl wordt van 21 t/m 23 augustus een De Graafschap Voetbalkamp georganiseerd. Alle trainingen van de driedaagse Voetbal- en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

Meet & Greet
Voetbalplezier en voetbalbeleving vormen de belangrijkste uitgangspunten van de driedaagse De Graafschap Voetbal- en Keeperskampen. Naast een afwisselend voetbalprogramma staat een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van De Graafschap op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen De Graafschap Voetbalkampen-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier.

Inschrijven voor de De Graafschap Voetbal- en Keeperskampen kan via degraafschap.nl/voetbalkampen.

Geachte redactie,

Hierbij sturen wij u een persbericht aangaande de De Graafschap Voetbal- en Keeperskampen die in de zomervakantie plaatsvinden bij Concordia Wehl, AZSV Aalten en het jeugdcomplex van De Graafschap in Doetinchem.

Wellicht dat uw medium de komende periode tijd en ruimte heeft om hier aandacht aan te besteden.

Bij voorbaat dank voor uw belangstelling.

Met vriendelijke groet,

De Graafschap Voetbalkampen

Meer berichten