Open tuin 't Meihuus

Geniet maandag 10 juni van tuin 't Meihuus in zomersfeer. U ziet een zeer sfeervolle verzorgde tuin, met de juiste hoeveelheid natuurlijke kunst. Er is een grote diversiteit aan bomen en heesters, de vaste planten laten een explosie van een overtreffende bloeiwijze zien.

In het natuurlijke gedeelte rondom de paddenpoel, bloeien veel grassen en wilde bloemen en ruikt u geurende Moschata rozen. Een oase van rust, om hier te vertoeven, buiten het gekwaak van de groene kikkers om.

Vorig jaar hebben Yvonne en Wim wat aanpassingen verricht, enkele borders zijn opnieuw ingericht. De siergrassen borders staan met vaste planten gecombineerd, een groot succes vindt Wim, komt u kijken en geniet van de kleurrijke stralen. Tevens ziet u dit jaar de expositie van beeldhouwster Karin Zuijdwijk, zij is aanwezig op deze dag.

Kortom, door de diversiteit is er veel om van te genieten. Dit jaar is de tuin voor bezoekers te zien op 10 juni, 14 juli en 18 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 3,00 p/p.

Geniet van de rust en sfeer op één van de vele zitplekken onder het genot van een kop koffie of thee met heerlijk appelgebak aan het water. Vanaf 10 pers. kunt u met afspraak de tuin ook op andere tijdstippen bezoeken.

Imkerij 't Beggelder zal op deze dagen, m.u.v. 14/7, ook aanwezig zijn met hun demonstratiekast en er is smaakvolle Meihuus honig te koop.

Landschapstuin 't Meihuus, Terborgseweg 19, Breedenbroek.

www.meihuus.nl

Meer berichten