Wedstrijd Grensruiters Dinxperlo

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni organiseren de Grensruiters weer hun jaarlijkse concours. Ook dit jaar wordt er gestreden om mooie prijzen bij de pony's en de paarden.

Op zaterdag komen de pony's aan start in het springen en de dressuur. Voor de beginnende ruiters van 4-13 jaar is er zelfs een Bixie rubriek! Op de zondag zullen de paardencombinaties aan start komen.

Beide dagen bent u van harte welkom vanaf 9 uur. Kom langs en geniet van een kop koffie, thee en heerlijke lekkernijen. De wedstrijd vindt plaats bij manege 't Hesselink in Dinxperlo en de toegang is gratis.

De Grensruiters is al ruim 80 jaar een enthousiaste en gezellige rijvereniging in het Achterhoekse Dinxperlo. De vereniging telt ruim tweehonderd leden, van ambitieuze wedstrijdruiters tot recreatieve ruiters. Allemaal zijn ze enthousiast met de paardensport bezig. Vrijwel dagelijks verzorgen gediplomeerde instructeurs dressuur- en springlessen.

Manege 't Hesselink in Dinxperlo is de thuisbasis van de vereniging. De twee grote buitenrijbanen, twee springweides en een binnenmanege bieden veel mogelijkheden.

Zo organiseren de Grensruiters jaarlijks een concours voor pony's en paarden. Daarnaast worden er nog avond- en dressuurwedstrijden georganiseerd.

Meer berichten