Foto: PR

Open Aaltens Kampioenschap Beachsoccer op Sportpark Zuid

Aalten - Vrijdagavond 28 juni om 18.30 uur wordt het startschot gegeven van alweer de 7e editie van het Open Aaltens Kampioenschap Beachsoccer. Het event vindt plaats op het vernieuwde multifunctionele Sportpark Zuid.

Dit jaar hebben 16 heren- 6 damesteams zich ingeschreven voor het toernooi. Een fantastisch aantal. De teams hebben weer alles uit de kast getrokken om met een zo bijzonder mogelijke teamnaam deel te nemen aan het toernooi. Denk aan: Tottenham Hutspot, FC Linksbuitenadem, Standaard Buik en Bitterbal's. De wedstrijden worden gespeeld op 2 beachvelden á 25x34 meter.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 28 juni om 18.30 uur. De laatste wedstrijd van die dag wordt gespeeld om 21.00 uur en dan wordt er een gezellige zomerse avond van gemaakt. Zaterdag 29 juni om 11.00 uur wordt het toernooi hervat en de finale wordt gespeeld om 15.45 uur. Vanaf ca. 16.00 uur barst het feest los!

Dit jaar wordt het toernooi voor het eerst georganiseerd op het eind vorig jaar opgeleverde multifunctionele Sportpark Zuid. Het sportpark ligt er dit jaar fantastisch bij en de organisatie van het beachsoccertoernooi kijkt er dan ook naar uit om alle teams, spelers, vrijwilligers en toeschouwers te verwelkomen in het laatste weekend van juni.

Volop gezelligheid
Naast de sportieve prestaties staat het toernooi in het bijzonder in het teken van gezelligheid. Vanaf het grote terras waar parasols, picknickbanken en statafels staan, kunnen de wedstrijden bekeken worden waarbij tegelijkertijd de lekkerste summerbeats uit de speakers vloeien. Tevens is er een horecagelegenheid voor een lekker drankje en wordt er op de zaterdag een barbecue georganiseerd. Voor de kleinsten onder ons is er o.a. een springkussen geregeld. Mocht het net als afgelopen jaar weer echt warm worden, dan wordt er gezorgd voor de nodige verkoeling.

Afsluitende party met Phalcon
Zaterdag 29 juni, vanaf 16.00 uur sluiten de heren van Phalcon (DJ Thomas Bussink en Alex Plattél) het toernooi af met een knallend feest! De entree is uiteraard gratis en iedereen is welkom om het toernooi feestelijk af te sluiten.

Er is nog plek voor een heren team. Wil je meedoen? Schrijf je team dan snel in via: https://www.ad69.nl/382/beachsoccer-inschrijving/
Volg Facebookpagina https://www.facebook.com/BeachsoccerAalten/

Meer berichten