MidzomerWeekend Aalten Foto: PR

Gezellig shoppen tijdens het MidzomerWeekend!

Aalten - In het MidzomerWeekend, 21 en 22 juni, is het goed shoppen in Aalten. Op de langste dag van het jaar, vrijdag 21 juni, leggen de Aaltense winkeliers de rode loper uit voor hun klanten. Er kan gezellig gewinkeld worden op deze midzomeravond tijdens de extra lange koopavond in Aalten. De winkels zijn in zomerse sferen gebracht en je hoort vrolijke muziek.

Vanaf 16:00 uur ontvang je in het centrum een zomers tasje met een flyer met informatie. De winkeliers hebben elk hun eigen actie en bij een aankoop krijg je een attentie voor in je tasje. Zo wordt dit tasje een goedgevulde goodiebag! Ook is het goed vertoeven bij de Aaltense horeca, waar je altijd gezellig kunt genieten van een drankje en een hapje. Op 21 juni, de langste dag van het jaar, ligt de rode loper voor je uit op deze speciale koopavond tot 22:00 uur.

Restantendag
Zaterdag 22 juni is het Restantendag in Aalten. In de straten staan kramen van verschillende winkeliers, die mooie koopjes hebben. De RestantenDag is van 10:00 tot 16:00 uur. MidZomerAvondShopping op vrijdag 21 juni en de RestantenDag op zaterdag 22 juni, dat is winkelen in Aalten waar je welkom bent! Kijk ook op www.winkeleninaalten.nl

Meer berichten