Presentatie verhalenbundel 'Beestjes in de badkuip' van Bettina IJzendoorn

Eind mei is het boek ‘Beestjes in de badkuip’ van Bettina IJzendoorn uit Dinxperlo verschenen. Op dinsdagmiddag 25 juni presenteert zij haar boek tijdens een gezellige feestmiddag in de Bibliotheek Dinxperlo.

‘Beestjes in de badkuip’ is een vrolijk lees-en voorleesboek met 30 herkenbare verhaaltjes over vriendschap, vertrouwen, afscheid nemen en nog veel meer gebeurtenissen uit het dagelijks leven. De illustraties, die goed passen bij de verhaaltjes, zijn gemaakt door Esther Miskotte.

De bundel is het debuut van Bettina, ze schrijft van jongs af aan al veel en heeft nu de stap gezet om haar manuscript naar uitgever Clavis te sturen. Met als resultaat deze verhalenbundel die op dinsdagmiddag 25 juni in de Bibliotheek Dinxperlo wordt gepresenteerd tijdens een feestelijke middag. Er valt tussen 14.30 en 16.00 uur van alles te beleven in de bieb: kinderen kunnen luisteren naar verhalen, het zelfgemaakte 'beestjes-in-de-badkuipspel' spelen, een eigen badkuip met beestjes maken of zich laten schminken. Alle ouders met kinderen zijn van harte welkom op deze gezellige en feestelijke middag in de Bibliotheek Dinxperlo, Nieuwstraat 47.

Meer berichten