Duits-Nederlandse stamtafel op reis naar kult in Vreden (D)

Bocholt - De Duits-Nederlandse stamtafel van de Volkshochschule (VHS) Bocholt nodigt u uit voor een excursie naar kult in Vreden op 11 juli.

Corinna Endlich, directrice van het museum aan de Duits-Nederlandse grens, geeft om 19.30 uur een gratis rondleiding door het gebouw dat moderne architectuur, museum, onderzoek en wetenschap onder één dak verenigt.
Daarna zullen de stamtafel-gasten op de gebruikelijke wijze de grensconcepten, de grenservaringen en de uitdagingen in onze grensregio van gisteren en vandaag bespreken.
De stamtafel wordt gemodereerd door Werner Brand en Karl Eller. Dit evenement wordt georganiseerd door de VHS Bocholt-Rhede-Isselburg (D) en vindt plaats in samenwerking met de gemeente Aalten (NL).
Aanmeldingen zijn mogelijk op het VHS-kantoor (0049-2871-2522-0) of op het internet op www.vhs.bocholt.de en het cursusnummer BH11012.
Het vervoer vindt plaats op eigen initiatief. Als u geïnteresseerd bent in carpooling kunt u zich aanmelden op het VHS-kantoor (0049-2871-2522-0) onder het cursusnummer BH11012.

Meer berichten