Frysamisu van Anton Stapelkamp
Frysamisu van Anton Stapelkamp

Heel Dinxperlo bakt, de burgemeester doet mee, u toch ook?

Estinea brengt in samenwerking met de Bibliotheek Dinxperlo in de landelijke Kookboekenweek van 2019 een nieuw kookboek uit. Dit keer met het thema ‘Heel Dinxperlo bakt’. Het wordt een Bakboek gevuld met de lekkerste recepten voor heerlijke taarten. Hierbij is ieders hulp hard nodig. Alle bezoekers van de Bibliotheek Dinxperlo kunnen namelijk eigen recepten inleveren. Deze worden door Estinea verder uitgewerkt en voorzien van mooie illustraties. Op deze manier wordt het een bakboek van alle Dinxperloërs samen.

Van 8 tot en met 17 november is de landelijke Kookboekenweek. Om in deze periode een eigen boek te kunnen uitbrengen, zijn we nu al gestart met het verzamelen van lekkere recepten. Er zijn al diverse lekkere recepten ingeleverd, maar we kunnen er nog veel meer gebruiken. Lever je recepten daarom nu al in bij de Bibliotheek Dinxperlo. Dit mag van alles zijn, van hartige of gezonde taarten tot de allerlekkerste zoete taarten. De recepten mogen ook via mail worden aangeleverd, dat kan naar kantoordinxperlo@achterhoeksepoort.nl. Het is ook leuk als je een foto van het baksel meestuurt, dat mag maar hoeft niet.

Doe ook mee en lever, net als burgemeester Anton Stapelkamp een recept in. Hij heeft een recept voor Frysamisu aangeleverd, met foto. Nieuwsgierig? Nog even wachten, dit recept wordt natuurlijk ook opgenomen in het Bakboek. Zodra het boek klaar is en de kookboekenweek is gestart, kan iedereen dit Bakboek aanschaffen voor 5 euro, het zal te koop zijn in alle vestigingen van de Achterhoekse Poort.

Meer berichten