Beachscoop Dinxperlo draait 'A star is born'

Dinxperlo - Op donderdagavond 11 juli presenteert Filmhus Dinxperlo om 22.00u in samenwerking met Jumbo Arentz City Beach de geweldige muziekfilm 'A star is born', met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrollen.

Met zijn regiedebuut levert Bradley Cooper een bijzondere film af, waar hij notabene zelfde hoofdrol in speelt. Als countryzanger Jackson Maine is hij onder de indruk als hij op een avond beginnend zangeres Ally (Lady Gaga) hoort zingen in een bar. De liefde tussen Ally en Maine groeit, en hij helpt haar op weg in haar muzikale carrière, terwijl zijn eigen leven langzaam uit elkaar valt door zijn alcohol- en drugsverslaving.
Lady Gaga zet in haar eerste grote hoofdrol haar personage zeer overtuigend neer. Het sterke acteerwerk en de goede chemie met Bradley Cooper spat van het scherm af. De film neemt je mee in hun verhaal, ondersteund door de heerlijke muziek. Met deze Beachscoop sluiten we een mooi filmseizoen af op een hele bijzondere plek: de beach van Dinxperlo, buiten op het Prins Claus Plein in 't zand. De toegang is gratis, neem wel je eigen strandstoel mee.

A star is born / 2018 / 135 minuten / VS
Donderdag 11 juli 2019, aanvang 22.00u
Entree gratis
Beachscoop Dinxperlo
Prins Claus Plein
Dinxperlo

Meer berichten