Autoschade Aalten lid van FOCWA. Foto: PR
Autoschade Aalten lid van FOCWA. Foto: PR

Autoschade Aalten kiest FOCWA

AALTEN - Eigenaar van Autoschade Aalten Maurice Rinzema heeft gekozen voor FOCWA als branchevereniging.

Maurice Rinzema laat weten dat het een goede beslissing is geweest om zijn bedrijf aan te sluiten bij FOCWA. "Met ons lidmaatschap bewijzen we dat we aan de branchenormering voor autoschadeherstel voldoen. We hebben een aantal opleidingen gevolgd die ons meer inzicht geven in technische ontwikkelingen in 'autoland'. We vinden het goed als er meer opleidingen volgen vanuit FOCWA", vertelt Rinzema.

Hij vervolgt: "Het is fijn om aangesloten te zijn bij een branchevereniging die trends volgt en helpt om de kwaliteit van ons werk hierbij te laten aansluiten. Het heeft alles te maken met kwaliteit en veiligheid van de auto na reparatie. Wat erg belangrijk is voor consumenten en opdrachtgevers is dat wij nu vier jaar FOCWA garantie op onze werkzaamheden kunnen geven."

Jelle de Bruyn, bedrijfsadviseur van FOCWA zegt: "Ondernemers zoals Autoschade Aalten sluiten sluiten zich aan bij onze pay-off 'Veiligheid door Vakmanschap'. Voor mij is het belangrijk om bedrijven uit te leggen wat FOCWA voor een schadehersteller kan betekenen. Producten en diensten als garantiecondities, een gedegen geschillencommissie en de technische en juridische helpdesk zijn zaken die ik graag bij ondernemers onder de aandacht breng."

Meer berichten